32 123
發新話題

專業旅運呈獻〝咪咁扮嘢〞王祖藍演嘢會Cho Lam Show Off Show資料

專業旅運呈獻〝咪咁扮嘢〞王祖藍演嘢會Cho Lam Show Off Show資料

史上首個:
一個唔會楝篤企响度做嘅棟篤笑!
一個唔駛扮鬼扮馬而又令你睇完笑住喊!喊住叫嘅show!
一個包含喜怒哀樂嘅舞台劇!
一個唔傳播福音嘅佈道會!
一個你從未見過嘅王祖藍!七月笑住回歸香港舞台!

近日全城最爆偶像、扮盡各界最Hit男女名人、演出片段熱爆互聯網,點擊次數超過百萬、人人皆like、個個關注嘅新一代笑匠,王祖藍,將於2010年7月30及31日,假灣仔伊利沙伯體育館,舉行兩場比扮嘢更扮嘢、比爆笑更爆笑、比棟篤更棟篤嘅全方位多功能個人表演 —《〝咪咁扮嘢〞王祖藍演嘢會Cho Lam Show Off Show》!

出身於香港演藝學院的王祖藍,憑卓越成績,得到戲劇學院一級榮譽藝術學士,其後由幕後轉戰幕前,不論電影、電視、樂壇、舞台、甚至幕後配音演出,均為觀眾帶來無限驚喜,成為話題焦點!是次演嘢會,他將會與編劇 – 十仔首度合作,在舞台單人匹馬、絞盡腦汁、毫無保留、傾盡全力、施展渾身解數,盡情Show Off!保証兩個幾鐘幕幕高潮,有血有汗,有笑有淚,絕無廁所位,謝絕冷場!

另外,早前祖藍更犧牲色相,赤裸上身,拍攝演嘢會海報!海報仿如一個護膚廣告,再配合近期城中最愛的祖藍角色 — 「荃家褔祿壽」Handelababy Hit爆金句:「我接受唔到囉!」、「Are You Serious?」、「我好Sad呀!」等等,創意爆燈之餘,更象徵演嘢會中,祖藍會以超喪爆笑演出,給大家來一次最徹底的心靈美白!

總之,王祖藍今次唔單只會扮鬼扮馬,仲會扮哩扮嚕!一場絕無添加的純情棟篤笑,肯定可以一次過滿足你心靈美白的幽默體驗!除了海報盡見搞鬼,票價亦抵死地分為「低下階層價」$350 、「中產夾心價」$250、「山頂豪宅價」$150,實行「未開騷,先玩嘢」!

今次演嘢會,更得到專業旅運冠名贊助及大快活贊助,之前建行(亞洲)信用卡優先訂票全線爆滿!《專業旅運呈獻〝咪咁扮嘢〞王祖藍演嘢會Cho Lam Show Off Show》,勢必成為本年度全城最爆最喪話題作,並掀起一片撲飛熱潮,欲免向隅,請各位咪咁扮嘢,齊齊火速購票!

主辦機構:英皇娛樂集團、TVB
冠名贊助:專業旅運
協力機構:MusicPlus
大會指定信用卡:建行(亞洲)信用卡
贊助:大快活
日期:2010年7月30至31日(加場7月31日 3:00pm)
時間:8:15 PM
地點:伊利沙伯體育館
票價:$350 , $250 , $150
信用卡電話訂票:2111 5999
網上購票:http://www.urbtix.hk/
票務查詢:2734 9009
節目查詢:2835 6688
節目查詢網址:www.eegmusic.com

本帖最近評分記錄
  • admin 威望 +10 多謝你的分享 2010-7-4 09:23

祖蓝30号见,我同朋友一齐去睇!

引用:
原帖由 夜深的天使 於 2010-7-6 02:22 發表
祖蓝30号见,我同朋友一齐去睇!
夜深的天使,我地都30號見~~

引用:
原帖由 星星 於 2010-7-6 02:44 發表

夜深的天使,我地都30號見~~
我都係呀

我31呀

引用:
原帖由 bananadancing 於 2010-7-6 11:29 發表

我都係呀
bananadancing,係度見返你個名都好開心喇~~
何況係30號!

引用:
原帖由 fafa 於 2010-7-7 02:02 發表
我31呀
尾場嗎?我都好想睇尾場

引用:
原帖由 星星 於 2010-7-7 02:47 發表

尾場嗎?我都好想睇尾場
yeah..係呀
尾場一定好正..點解既..你睇唔到尾場?

嘿嘿.......都係31號呢~~

我都係睇31果場~仲要係尾場tim~
唔知會唔會感動到喊呢...

我看30號,不過我深信場場都好看的!

很久以前說過一定會捧場看祖藍的處男個人演o野會,而30號首場正是名副其實的處男演出,31號已經是第二和第三次演出啦∼所以我也是看30號

引用:
原帖由 oce 於 2010-7-7 14:02 發表
很久以前說過一定會捧場看祖藍的處男個人演o野會,而30號首場正是名副其實的處男演出,31號已經是第二和第三次演出啦∼所以我也是看30號
你咁樣講又幾o岩喎~~ ....
咁即係話我都有份睇祖藍處男show啦~ ....hehe...YEAH~~~好野~~
哈哈...拎到祖藍既第一次啦~~ WAKKAKA~~

oce,我真佩服你!!!

引用:
原帖由 bananadancing 於 2010-7-6 11:29 發表

我都係呀
我都係30號喎

32 123
發新話題