發新話題

專業旅運呈獻〝咪咁扮嘢〞王祖藍演嘢會Cho Lam Show Off Show資料

買唔到票.. 等左咁多個月..好SAd呀!!...

回復 16# 的帖子

你可以去le兩個網址度check o下重有無票呀!

專業旅運呈獻 “咪咁扮嘢” 王祖藍演嘢會網上購票網址:
http://urbtix.cityline.com.hk/in ... ail&event=11629

專業旅運呈獻 “咪咁扮嘢” 王祖藍演嘢會 (加場) 網上購票網址:
http://urbtix.cityline.com.hk/in ... ail&event=11768

thX 你呀~~~
但係真係賣哂LU..

回復 18# 的帖子

無辦法啦, 唯有等出DVD啦!

去唔到吖!!!

第二張poster好靚吖!!

回復 18# 的帖子

我剛剛o係tvb.com度發現o左一個比祖藍o既留言! 可能對你有幫助le? 不過你要快手D啦! 因為除o左你之外, 重有人想買 “咪咁扮嘢” 王祖藍演嘢會o既票架!

"因为帮朋友订了票,但是因为他临时不能出席.
所以只好在这里出售,门票是350的1張 位置是 E-16 30號的!!
如有需要请加 QQ:923506883 (请注明购票) 多谢各位合作!!"

by: FENG锋@tvb.com

引用:
原帖由 peggy 於 2010-7-7 17:52 發表

我都係30號喎
我都係30號喎,你地係唔係$350???

我都係30號~
$350~
但係唔知有無得同呀媽一齊坐
Love cho lam~
  永遠愛祖藍~

引用:
原帖由 handela 於 2010-7-21 12:44 發表
我都係30號~
$350~
但係唔知有無得同呀媽一齊坐
哈哈..咁多人都係睇第1場

引用:
原帖由 Melody_琪 於 2010-7-13 15:39 發表
thX 你呀~~~
但係真係賣哂LU..
blessingcholam.com有人賣喎,都係lee個專區!

大家坐邊呢?唔知道會否見到大家呢?

引用:
原帖由 我愛袓藍 於 2010-7-21 11:35 發表

我都係30號喎,你地係唔係$350???
係呀...~~~~~

引用:
原帖由 peggy 於 2010-7-24 19:57 發表

係呀...~~~~~
我都係XDDD

引用:
原帖由 bananadancing 於 2010-7-24 23:00 發表

我都係XDDD
我都係喎

看來都幾多人看30號的!!!~到時唔知道在低下階層會否見到大家了!!~

發新話題