16 12
發新話題

28/12/2011 新城勁爆頒獎禮2011 留言

28/12/2011 新城勁爆頒獎禮2011 留言

大家睇到中間會發現D太好笑嘅情況發生....至於係咩????自己慢慢發掘下喇~~~~

特別鳴謝Peggy的幫忙,衷心謝謝!!

lol very nice.
thank you peggy!

原來個獎係咁影到我..仲有影相D聲
仲有果下野,,我都6個D笑聲,,
不過再次恭喜祖藍!
生日會我就黎唔到啦,2月4日再見啦祖藍
P.S希望祖藍係生日會認到曬所有FANS XD

引用:
原帖由 bananadancing 於 2011-12-29 20:26 發表
不過再次恭喜祖藍!
我真係認為我地尋日講個方法係有助佢認D fans

引用:
原帖由 bananadancing 於 2011-12-29 20:26 發表
不過再次恭喜祖藍!
D影相聲應該係我既^_^
睇黎佢永遠都唔會記得我個名

引用:
原帖由 tung114 於 2011-12-29 20:51 發表

D影相聲應該係我既^_^
睇黎佢永遠都唔會記得我個名
你好乖囉XD真係轉左相 XD

引用:
原帖由 peggy 於 2011-12-29 21:40 發表

你好乖囉XD真係轉左相 XD
一齊轉自己同祖藍影D相,祖藍話要認我地D樣呀各位

怕唔怕privacy無晒?!

& 我陪你下次應該係easter or summer!

好開心呀見到你地個個有得去會展 (:
引用:
原帖由 bananadancing 於 2011-12-29 22:18 發表

一齊轉自己同祖藍影D相,祖藍話要認我地D樣呀各位

回復 5# 的帖子

希彤,我覺得你係個網名下面打幾次自己既名有助祖藍既記憶!!

值得效發!!

回復 4# 的帖子

什麼方法??

引用:
原帖由 星星 於 2011-12-30 00:45 發表
什麼方法??
超低能ge做法XD  塊牌寫住自己網名貼張相掛係心口個個^.^

回復 11# 的帖子

嘻嘻!!記得~

哈!多謝你地!我地會落黎同祖藍你過生日的,最重要系大家可以聚一聚,生日會見。

引用:
原帖由 星星 於 2011-12-30 00:44 發表
希彤,我覺得你係個網名下面打幾次自己既名有助祖藍既記憶!!

值得效發!!
我有諗過開過另一個account,但好麻煩,唯有用盡所有方法令佢記得我 (唔知我有無高到呢 )

回復 14# 的帖子

俾心機喇!希望過了生日會後會記得你啦~~

16 12
發新話題